Етикети

Много от нас днес се чудят дали мъжът, с когото се виждат, е честен с тях или паралелно поддържа още поне една или няколко връзки. Хубаво е да сме доверчиви и влюбени, но това не означава да си затваряме очите пред реалността. Ако имате съмнения, вижте дали няма да разпознаете човека до себе си в следващите няколко варианта на поведение.

Ако сте в началото на връзката, когато страстта е още много силна, а той не бърза да ви види след работа, значи има някой друг по-важен от вас.Възможно е това да е семейството му или друг жена.

Ако след работа телефонът му дава постоянно заето или пък не го вдига…

Ако комуникира с вас само със съобщения… Не е ли странно, че не иска да чуе гласа ви?


Ако често шепне, когато говори с вас по телефона… Представете си, че се крие в банята, докато говори с вас  – не е приятно, нали? Защото вероятно го прави, докато жената, с която живее е излязла или в момента не го държи под око.

Ако съобщенията му са свързани предимно със сексуални намеци и желания… Възможно е това да ви урежда напълно, но имайте предвид, че включите ли чувства във връзката си, няма да стигнете доникъде.

Ако не знаете почти нищо за него…

Ако вече сте се виждали няколко пъти, а вие все още не знаете къде живее…

Ако досега не ви е представил на никой от неговото обкръжение… Е, не казвам, че още на първата ви среща трябва да ви представи на приятелите и родата, но все пак не е нормално да се виждате от месец, а да не сте виждали никой от хората, с които общува.